Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte
» Ne vom intoarce intr-o zi!!!!
Joi Noi 01, 2012 12:12 pm Scris de Zamolxe

» Va doresc timp
Lun Oct 22, 2012 7:18 am Scris de Zamolxe

» Noi i-am invatat pe egipteni sa faca piramidele
Vin Oct 19, 2012 12:33 pm Scris de Zamolxe

» Senzational codul Bibliei.
Lun Aug 13, 2012 3:39 pm Scris de Zamolxe

» Sfantul Graal se afla in America?
Mar Iul 31, 2012 5:46 pm Scris de Zamolxe

» De la comori blestemate, la OZN-uri: Harta Romaniei misterioase
Mar Iul 31, 2012 5:43 pm Scris de Zamolxe

» Şapte blesteme care au schimbat istoria
Mar Iul 31, 2012 5:41 pm Scris de Zamolxe

» Bucegiul subteran
Mar Iul 31, 2012 5:39 pm Scris de Zamolxe

» TOP 10 evadari uluitoare din inchisori
Mar Iul 31, 2012 5:36 pm Scris de Zamolxe

Decembrie 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar

Parteneri
forum gratuitSurse votare online..
Surse votare online..
Surse votare online..

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (I)

In jos

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (I)

Mesaj Scris de Zamolxe la data de Mier Iul 04, 2012 2:19 pm

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (I)

de profesor yoga Dan Bozaru

Ideea acestei prezentări este de a sintetiza şi clarifica unele aspecte importante ale situaţiei actuale a omenirii, mai ales din perspectiva implicării anumitor civilizaţii extraterestre (ET) în dinamica transformărilor care vizează întreaga noastră planetă. Prezenţa în jurul Pământului a sute şi chiar mii de obiecte neidentificate (OZN-uri), care evident sunt dirijate în mod inteligent, monitorizarea planetei noastre de către ocupanţii acestor nave şi acţiunile specifice care au fost şi sunt realizate de unele dintre aceste civilizaţii extraterestre reprezintă un punct de maxim interes în conjunctura prezentă.

Subiectul este delicat şi necesită o analiză atentă şi echilibrată. Dificultatea apare mai ales din faptul că majoritatea fiinţelor umane nici măcar nu concep – şi cu atât mai puţin nu analizează – posibilitatea existenţei altor civilizaţii inteligente în univers. Am putea spune că acesta este rezultatul minciunii cu care guvernele lumii (mai ales marile puteri) au ocultat subiectul timp de peste 70 de ani; ori a incredibilei îngustimi de percepţie şi viziune a arheologilor, care deşi au descoperit nenumărate dovezi ale vizitelor efectuate de extratereştri pe planeta noastră de-a lungul istoriei, preferă totuşi să nu vadă pădurea din cauza copacilor; sau a laşităţii oamenilor de ştiinţă de a nu recunoaşte explicit că multe dintre descoperirile şi ideile pe care le-au implementat în tehnologia ultimelor decenii provin din informaţiile sau ajutorul extraterestru, ori pur şi simplu din ingineria reversă (de altfel, multe dintre tehnologiile de ultimă oră sunt ţinute „la secret’’; doctorul şi ufologul Steven Greer afirmă într-una dintre cărţile sale că are informaţii şi dovezi de necontestat despre faptul că în prezent anumite corporaţii şi firme ale aşa-numitului „guvern secret” sau „guvern ocult” mondial deţin cel puţin 29 de tipuri distincte de dispozitive bazate pe energia liberă (free-energy), care dacă ar fi răspândite în lume şi folosite pe scară largă, ar modifica radical şi foarte repede conţinutul şi calitatea vieţii pe Pământ).

Deşi toate aceste argumente sunt reale şi au o mare contribuţie la prostirea populaţiei, totuşi nu putem ignora un adevăr simplu: fiinţa umană are propria ei capacitate de determinare, un anumit bun simţ şi o minimă inteligenţă care să o facă să intuiască faptul că a depăşit deja perioada Evului Mediu. A gândi în continuare că tu eşti centrul universului, că reprezinţi unica şi suprema fiinţă care există, arată în zilele noastre nu numai un gen de alienare intelectuală, ci şi – vorba lui Andrei Pleşu – o problemă de „sminteală instituţionalizată”. Şi totuşi, teza păguboasă a antropocentrismului continuă să facă în mod constant „victime” printre mulţi oameni. Lipsa unei culturi generale solide, a lucidităţii şi chiar a unui anumit grad de inteligenţă şi de trezire interioară face ca majoritatea oamenilor să nu discearnă umbra de substanţă şi nici minciuna de adevăr. Dacă vrem să analizăm mai în profunzime acest comportament bizar şi această credinţă aiuritoare din partea celor mai mulţi oameni, care îi determină să creadă că nu există alte civilizaţii în univers (cu alte cuvinte, că nu există fiinţe extraterestre şi nici OZN-uri), ajungem la concluzia că, psihologic vorbind, el are legătură cu o frică subconştientă aproape atavică, ce îi face pe oameni să considere în mod reflex că prezenţa altor fiinţe, în alte zone ale universului, le ameninţă cumva existenţa. Unii ezoterişti şi mediumi au avansat chiar ideea că această frică teribilă ar fi fost în realitate „sădită” din timpuri străvechi ca informaţie ascunsă în genele ADN-ului uman, de către anumite civilizaţii ET, pentru a servi unor scopuri obscure. Vom analiza şi acest aspect în abordarea noastră, atunci când vom trata despre manipularea genetică a ADN-ului uman; în prezent, ştiinţa modernă recunoaşte urmele acestor acţiuni, deşi nu le poate explica.

Prin urmare, problema intervenţiei extraterestre este foarte complexă şi studiul ei include aproape toate domeniile existenţei, de la ştiinţă la spiritualitate, de la economie la finanţe şi de la artă la religie şi psihologie. Datorită timpurilor foarte tensionate pe care le trăim şi transformărilor care au loc, de o intensitate şi rapiditate fără precedent, mulţi dintre noi suntem tentaţi să ignorăm fapte evidente sau dovezi extraordinare, care ne-ar putea ajuta să ne deschidem orizontul ideilor şi concepţiilor despre lume şi despre universul în care trăim. Aceste dovezi nu se referă doar la probe video sau audio, ci ele implică în egală măsură anumite observaţii şi inferenţe pe care noi înşine le putem face în mod inteligent, atunci când corelăm şi analizăm diferite fapte, evenimente, anunţuri şi informaţii care abundă în mass-media actuală şi pe internet în legătură cu acest subiect.

Ca o primă observaţie, putem spune că timpurile pe care le trăim implică în cel mai înalt grad înţelegerea lor dintr-o perspectivă profund spirituală. Toate profeţiile, avertismentele, informaţiile şi evidenţele converg spre două concluzii fundamentale: 1. foarte curând va avea loc o transformare majoră la nivelul întregii planete, care va implica o trecere pe o frecvenţă de vibraţie superioară, fenomen care în mediul internaut este numit ascensiune spirituală; 2. acest eveniment spiritual extraordinar este posibil să fie precedat de anumite fenomene teribile cosmice şi terestre, care au menirea să armonizeze planeta şi locuitorii ei la noile condiţii de vibraţie energetică şi de conştiinţă.

În ecuaţia complexă a acestor vremuri, lupta dintre bine şi rău atinge un maxim. Influenţa malefică a ceea ce mulţi numesc acum „cabala satanică”, „cabala răului”, francmasoneria sau aşa-zişii „Iluminaţi” va fi definitiv îndepărtată, după o îndelungată infestare a planetei, care a durat aproximativ 13 000 de ani. Tocmai de aceea putem spune că aceste vremuri reprezintă de asemenea şi un mare test pentru evoluţia noastră spirituală, deoarece sufletul nostru a ales deja ce anume doreşte să experimenteze în continuarea călătoriei sale prin manifestare. În conformitate cu această alegere, care nu întotdeauna este percepută la nivel conştient, fiinţa va vrea să ascensioneze în planurile superioare, ori va dori să îşi continue experienţa în planurile materialităţii.

Un prim „punct de inflexiune” este ziua de 21 decembrie 2012 şi perioada de mai multe luni care îi urmează. Datorită ignoranţei, ori pur şi simplu din inconştienţă şi prostie, unele fiinţe umane caută să se autosugestioneze că toate atenţionările, impulsionările, sfaturile şi îndemnurile în ceea ce priveşte necesitatea transformării interioare şi amplificării frecvenţei de vibraţie personală reprezintă nişte bazaconii, iar lupta împotriva cabalei, a guvernului ocult şi a sistemului bancar actual nu este altceva decât produsul unei imaginaţii conspiraţioniste. A vorbi în plus şi de imixtiunea civilizaţiilor extraterestre ar însemna să torni gaz pe foc şi să fii etichetat ca „iremediabil pierdut pentru societate”. La întrebarea: ce anume determină o astfel de concluzie şi care sunt argumentele aduse pentru a o susţine?, cei care ironizează aceste aspecte sunt incapabili să furnizeze chiar şi cel mai banal răspuns. Pe de altă parte, cei care sunt pregătiţi, lucizi, atenţi faţă de evenimentele actuale şi dispuşi să înţeleagă complexitatea şi importanţa lor oferă o serie întreagă de concluzii şi dovezi, care chiar şi dacă ar fi numai parţiale, tot ar constitui suficiente motive pentru o adâncă reflexie şi modificare de conduită a existenţei.

Aceste observaţii, fapte, dovezi şi concluzii sunt totdeauna corelate. Pentru o fiinţă mai puţin pregătită, legătura – de exemplu - între o activitate neobişnuită a Soarelui şi anumite tendinţe bancare ale pieţei, ori legătură între o anumită manifestare seismică a pământului şi unele acţiuni determinate în mod artificial, poate să nu fie deloc evidentă. De asemenea, faptul că în această perioadă a omenirii se suprapun unele cicluri cosmice de importanţă fundamentală pentru planeta noastră şi pentru viaţa de la suprafaţa ei poate să nu însemne mare lucru pentru omul ignorant sau superficial, care se simte mulţumit în dimensiunea universului său limitat la plăcerile ieftine de zi cu zi, cu care s-a obişnuit până acum. Pentru el, nici anunţurile înşelătoare ale politicienilor, nici semnalele de alarmă ale unor oameni de ştiinţă şi nici revelaţiile anumitor mediumi telepaţi (cunoscuţi şi ca channelers) nu prezintă importanţă. Aroganţa îl face să se simtă sigur pe el şi pe traiul pe care îl are, dispreţuind repetatele semne şi dovezi care apar din ce în ce mai des şi care sunt prezentate mai ales pe calea internetului. Este adevărat că aici există o întreagă psihologie a zvonului, a disimulării, a falsului şi a informaţiei; jungla astfel creată este foarte deasă, însă o căutare plină de răbdare şi perseverenţa, dublată de atenţie, de discernământ şi de intuiţie te pot face să ajungi la concluzii pertinente şi să alegi aşa cum trebuie grâul de neghină.

Este uşor să denigrezi imediat orice dovadă, aruncând-o la coşul falsurilor; este uşor să negi orice informaţie despre cabala şi influenţele oculte, încadrând-o ironic în teoriile conspiraţioniste; este simplu să râzi batjocoritor atunci când ţi se vorbeşte despre prezenţa extraterestră. Dacă privim cu atenţie acest comportament, observăm în primul rând că el este profund negativist, nu aduce nimic nou, nu se sprijină pe nicio „dovadă” (în afară de aceea că nu vrea să creadă) şi, în plus, semnifică existenţa într-un plan profund a unui sentiment acut de frică. În astfel de cazuri sugerăm adoptarea unei atitudini compasive şi plină de răbdare; uneori este posibil ca respectivele persoane să realizeze eroarea fundamentală în care ele se află şi să înceapă să asculte cu interes ceea ce avem de spus. Alteori, însă, destinul personal este mai puternic şi nu permite o înţelegere corectă a informaţiei care este oferită, astfel că bunele noastre intenţii şi informaţii vor continua să fie ignorate. Nu trebuie să uităm că, până la urmă, fiecare este răspunzător de propriile lui alegeri.

Principalul impediment în evoluţia noastră în aceste timpuri foarte speciale pe care le trăim este frica. Ea poate conduce cu uşurinţă la panică, iar aceasta la fapte şi decizii nebuneşti. Motivul pentru apariţia fricii ar putea fi evenimentele care vor avea loc pe planeta noastră în viitorul foarte apropiat. Nu trebuie să le considerăm ca fiind apocaliptice, dar în orice caz ele trebuie să însemne o modificare, o transformare de stare, o purificare absolut necesară, fără de care ascensiunea în frecvenţa de vibraţie nu poate avea loc. Modificarea de stare a conştiinţei globale a omenirii poate să determine chiar eliminarea completă a evenimentelor teribile care au fost profeţite, însă pentru aceasta este necesară eliminarea completă a sentimentului de frică. A permite fricii să apară şi să se manifeste în noi înseamnă a nega propria noastră fiinţă şi evoluţia la care aspirăm. Unii oameni nu vor dori această transformare, ci vor vrea ca lucrurile să rămână aşa cum au fost şi până acum. Majoritatea populaţiei globului va găsi dificilă tranziţia, în special pentru faptul că frecvenţa dominantă de vibraţie a conştiinţei este inferioară frecvenţei de vibraţie a „ascensiunii”. Tocmai de aceea este foarte important să urmărim să menţinem vibraţia aurei noastre la un nivel cât mai ridicat şi să o elevăm continuu prin acţiuni virtuoase şi printr-o abordare preponderent spirituală a vieţii. Toate virtuţile active sau potenţiale din fiinţa noastră trebuie suscitate şi manifestate clipă de clipă, deoarece în viitorul apropiat dezechilibrele energetice cauzate de anumiţi factori cosmici, naturali şi artificiali vor fi foarte mari, solicitând toată prezenţa noastră de spirit, discernământul, luciditatea şi atenţia de care putem da dovadă. Evenimentele, ca şi transformările, vor fi rapide, permiţându-ne astfel să ascensionăm într-un timp foarte scurt de la o etapă la alta. După realizarea tranziţiei vom remarca faptul că materia este mai rafinată şi, într-un anumit fel, mai „conştientă”, răspunzând mult mai nuanţat la acţiunile noastre. Dialogul cu animalele va deveni atunci un lucru firesc, iar frica va fi în totalitate eliminată. Capacitatea noastră de a ne manifesta atunci iubirea faţă de toate fiinţele din Creaţie va determina cu siguranţă relaţii interumane bazate pe o mare puritate, fericire şi armonie.

Mulţi se întreabă: dacă unele civilizaţii extraterestre foarte avansate din punct de vedere tehnologic sunt aici şi afirmă că ne vor ajuta, atunci de ce nu intervin ele pentru a preveni toate eventualele dezastre care ar putea avea loc pe Pământ în aceste timpuri escatologice? Această întrebare conţine şi adevăr, dar şi neînţelegere. Partea adevărată implică faptul că mai multe civilizaţii extraterestre au decis deja să ajute omenirea, în măsura în care oamenii doresc aceasta şi înţeleg corect natura acestui ajutor. Asistenţa extraterestră în aceste timpuri escatologice are menirea de a face tranziţia cât mai uşoară spre noua condiţie a fiinţei umane, de a învinge orice obstacol care i s-ar putea opune şi de a ne face să înţelegem corect în ce constă experienţa extraordinară a ascensiunii spirituale, precum şi ceea ce urmează după ea, adică noua lume. Ceea ce nu este însă bine înţeles e faptul că extratereştrii benefici care ajută omenirea nu sunt aici pentru a face totul în locul nostru, în sensul că testele trebuie să le trecem noi înşine, nu ei. Provocările şi obstacolele care apar sau vor apărea în viitorul apropiat nu sunt pentru aceste civilizaţii extraterestre, ci pentru noi, oamenii. Evenimentele care ne vor aduce o înţelegere superioară a realităţii şi o evoluţie a condiţiei noastre ca fiinţe umane vor fi de aşa natură încât să corespundă exact posibilităţilor noastre, ca fiinţe care există în planul fizic (3D); ele nu sunt desemnate pentru fiinţele extraterestre care ne ajută, deoarece acestea există deja în planuri superioare de vibraţie a materiei (4D, 5D şi chiar mai înalte decât acestea). Prin urmare, nu ar fi deloc o atitudine potrivită pentru aceste civilizaţii ET să intervină şi să rezolve în locul nostru anumite teste şi încercări care sunt esenţiale pentru a ne face să creştem din punct de vedere spiritual. Acesta este unul dintre motivele pentru care ele nu folosesc tehnologia foarte avansată pe care o deţin sau experienţa lor vastă pentru a interveni şi a înlătura fără discernământ orice obstacol din calea noastră. O astfel de situaţie ar fi asemănătoare, analogic vorbind, cu aceea a unui profesor iresponsabil care, la examen, în loc să lase studentul să se străduiască să rezolve subiectele care i-au fost date, îi rezolvă el acele subiecte şi îi dă notă maximă de trecere. Nu numai că într-o astfel de situaţie profesorul nu îl ajută cu nimic pe student, dar el îi face chiar un rău, deoarece studentului îi vor lipsi după aceea cunoaşterea şi experienţa care îi vor fi necesare în anumite situaţii de viaţă, asemănătoare cu cele pe care le-ar fi putut învăţa din acel examen. Ursoaica îşi apără puiul de alţi prădători şi îi oferă în mod repetat exemplul şi experienţa ei în arta vânatului şi a orientării, dar ea nu va vâna totuşi mereu pentru el, ci îşi va îndemna puiul să folosească ceea ce a învăţat şi să obţină el însuşi hrana vitală pentru existenţă. Altfel, mai devreme sau mai târziu puiul ar fi iremediabil pierdut, pentru că el nu ar şti cum să se descurce şi nici cum să interpreteze situaţiile dificile în care se va afla.

Este deci necesar să avem o perspectivă corectă şi să înţelegem bine conjuncturile prezente. Acele fiinţe umane care se aşteaptă ca extratereştrii benefici să vină pur şi simplu şi să ne ia în braţe, salvându-ne de la toate problemele şi eventualele suferinţe, au o percepţie eronată asupra situaţiei. Deşi civilizaţiile ET care au decis să ne ajute, ne sprijină şi conlucrează într-un mod complex pentru a ne impulsiona să facem marele pas al ascensiunii spirituale, totuşi ele acţionează cu mult discernământ, evitând ca acest ajutor să depăşească anumite limite, pentru a ne oferi astfel posibilitatea înţelegerii profunde şi a experienţei proprii, relative la timpurile pe care le trăim. De aceea, se poate spune că extratereştrii benefici nu sunt aici pentru a ne salva, ci mai curând pentru a ne oferi suportul care este necesar pentru a realiza acest salt spiritual. Evoluţia şi progresul civilizaţiei noastre depind însă, în cea mai mare parte, de propriile noastre acţiuni şi decizii.

Toate aspectele prezentate până acum se adresează acelei categorii de oameni care cunoaşte într-o anumită măsură realitatea complexă cu care se confruntă în prezent societatea noastră, căci semnele şi avertismentele care apar la tot pasul reprezintă indicatori fideli ai condiţiei în care se află omenirea. Din nefericire, cea mai mare parte dintre fiinţele umane se află într-o stare asemănătoare abuliei, fără să pară că înţelege ceva din ceea ce se petrece în lume şi întrebând chiar candid, cu o imensă inconştienţă: despre ce semne şi avertismente vorbiţi? Ce anume se petrece nefiresc în lume? Noi nu vedem nimic anormal şi totul ni se pare că este aşa cum trebuie. Fără îndoială, e o exagerare să consideraţi că omenirea se află la răspântie.

În replică, sugerăm vizionarea următorului clip video, care prezintă astfel de semne şi evenimente care au avut loc doar în primele trei luni ale acestui an (ianuarie-martie, 2012), pe întreaga suprafaţă a planetei:


La rândul nostru am putea şi noi întreba, retoric: oare toate cele sintetizate în acest clip video reprezintă evenimente normale şi lipsite de însemnătate? Am putea spune chiar că în lunile ce au urmat (aprilie şi mai) fenomenele de acest gen s-au înteţit (incluzând aici şi frecvenţa mult mai mare de apariţie şi înregistrare a evenimentelor OZN), la care s-au adăugat anumite evenimente astronomice speciale. Dintre acestea, remarcabilă este fără îndoială eclipsa inelară de soare, care a făcut ca Pământul, Luna, Soarele şi Pleiadele (mai precis, steaua centrală Alcyone din constelaţia Pleiadelor) să fie aliniate perfect la data de 20 mai 2012, eveniment care se petrece o dată la 26 000 de ani.

De asemenea, au existat mai multe ejecţii ale masei coronare a Soarelui, cu eliberări colosale de energie în spaţiul cosmic. De altfel, Soarele se află actualmente într-o perioadă foarte specială de activitate. În conformitate cu datele emise de Observatorul Astronomic Naţional din Japonia, la unison cu alte instituţii de profil din întreaga lume, polaritatea câmpului magnetic al Soarelui s-a inversat şi, mai mult decât atât, ea s-a dublat, în sensul că acum Soarele are patru poli (în loc de doi). Astfel, cei doi poli pozitivi ai săi ocupă vechile locaţii Nord şi Sud ale Soarelui, în timp ce polii negativi sunt plasaţi pe ecuatorul său. Cauza pentru care are loc acest fenomen rămâne deocamdată un mister pentru ştiinţa contemporană. Se ştie totuşi că schimbările de polaritate a câmpului magnetic al Soarelui coincid cu creşterea şi descreşterea numărului de pete solare, care marchează ciclul de 11 ani al acestei stele. Ciclul actual al Soarelui (care este al 24-lea de la începutul înregistrărilor oficiale) iese însă din modelul cunoscut, deoarece el are deja 13 ani. O situaţie asemănătoare a avut loc acum aproximativ 300 de ani, când temperatura din emisfera nordică a planetei noastre a scăzut cu 0,6 grade Celsius. Cercetătorii sunt de părere că atunci Soarele s-a confruntat de asemenea cu o dublare a polarităţii sale magnetice, devenind astfel cuadripolar.

În ceea ce priveşte ciclul actual al Soarelui (al 24-lea), NASA prevede că el va fi cu 50% mai puternic decât cel precedent (al 23-lea), despre care se ştie că s-a evidenţiat prin emisii foarte puternice ale materiei coronare. Urmările unei furtuni solare de clasa X (cea mai puternică dintre categoriile de furtuni solare) pot fi catastrofale pentru condiţiile de viaţă de la suprafaţa Pământului. Deja echipamentele GPS, precum şi telefoanele mobile nu mai funcţionează corect de-a lungul ecuatorului Pământului, datorită benzilor masive energetice care par să-şi fi inversat direcţia, ceea ce a creat un relativ haos în transportul aerian şi a altor tipuri de transport care se bazează pe dispozitivele GPS. În plus faţă de aceste aspecte, au început să se înregistreze cutremure puternice în zone care până acum erau cunoscute ca fiind relativ lipsite de activitate seismică. Pe 20 mai, în ziua eclipsei inelare de soare, a avut loc cutremurul din Bologna (Italia), de 6,2 grade pe scara Richter, urmat de 6 replici puternice, cuprinse între 4,6 şi 6 grade; apoi cel din 22 mai, din Bulgaria, de 5,7 grade - resimţit şi în Bucureşti -, care a avut peste 400 de replici. În următoarele zece zile după eclipsa inelară de soare (până pe data de 29 mai 2012, inclusiv), activitatea seismică a înregistrat o creştere semnificativă în zona Groenlandei (6,2 grade) şi mai ales în vestul Asiei, în regiunea Japoniei şi spre sud, până în Indonezia. Pe 23 şi pe 25 mai au mai avut loc două cutremure în aceeaşi regiune, de 4,2 şi respectiv de 4,5 grade, pentru ca pe 29 mai în nordul Italiei să se înregistreze din nou o serie de cinci cutremure, cu intensităţi cuprinse între 4,7 şi 5,8 grade; de asemenea, încă un cutremur în Bulgaria, de 4,5 grade.

Pe 26 mai a avut loc un cutremur puternic, de 6 grade pe scara Richter în dreptul insulelor Bonin (situate cam la 1000 de km distanţă de Japonia), la mare adâncime (500 km) (http://sincedutch.wordpress.com/2012/05/26/5262012-6-0m-in-japan-7-days-of-movement-shows-areas-to-watch/), iar pe 28 mai a avut loc un cutremur de 6,7 grade în Argentina, la mare adâncime (588 km). Analiza sintetică a acestei activităţi seismice, care pare să se amplifice din ce în ce mai mult, poate fi urmărită cu uşurinţă aici, unde ea este prezentată grafic în mod sugestiv şi cu mare claritate:Apoi, în data de 4 iunie s-a înregistrat o succesiune de patru cutremure puternice, cu intensităţi cuprinse între 6 şi 6,6 grade pe scara Richter în zona Oceanului Pacific de lângă Panama. Cele patru cutremure au avut loc într-un interval de aproximativ 3 ore. Aceste cutremure este posibil să aibă legătură cu un „eveniment cosmic” foarte special, care are multiple implicaţii, ce a fost anunţat pentru această perioadă de unele dintre civilizaţiile extraterestre benefice care ajută Pământul. Vom trata aceste aspecte mai târziu, în episoadele viitoare ale acestei serii de articole.

Pe de altă parte, „contracţia timpului” la nivel biologic, aşa cum este ea resimţită în mod subiectiv în această perioadă, pare să fie mai evidentă ca oricând: zilele trec precum orele, săptămânile precum zilele, iar lunile precum săptămânile. Tot mai mulţi oameni relatează experienţe uluitoare în care se întâlnesc sau sunt vizitaţi (de cele mai multe ori în timpul viselor pe care le au) de îngeri, de entităţi astrale superioare, de zei ori de fiinţe extraterestre cu un înalt nivel de spiritualitate. De asemenea, relaţiile personale şi de cuplu tind să treacă într-o etapă superioară de înţelegere şi de maturitate, iar conştiinţa unui număr din ce în ce mai mare de fiinţe umane pare să se trezească ca dintr-un somn greu, realizând minciuna, nedreptatea şi înşelătoria la care am fost supuşi până acum.

Pe plan mondial au loc schimbări majore de natură socială şi economică, care până în urmă cu câţiva ani păreau de domeniul imposibilului. Planeta însăşi „ascensionează” în plan energetic prin creşterea frecvenţei ei de vibraţie, astfel încât oamenii şi instituţiile care nu vor rezona cu această elevare a frecvenţei de vibraţie nu vor fi capabile să suporte noua condiţie energetică a Pământului. În diferite zone de pe glob şi mai ales în marile oraşe ale lumii sunt mai mereu semnalate OZN-uri de mărime medie sau chiar nave-mamă, iar în unele cazuri au putut fi observate flote de câteva zeci de OZN-uri. Pe internet (YouTube) există aproape o explozie a prezentării acestor video clipuri şi doar prostia, ignoranţa şi reavoinţa poate să îi determine pe unii să afirme de fiecare dată că acestea sunt falsuri, ori să adopte o atitudine ironică şi zeflemitoare. Dacă cele câteva zeci de mii de apariţii OZN şi fenomene stranii care au fost filmate şi prezentate pe internet sunt falsuri, atunci nu putem decât să presupunem că există tot atâtea zeci de mii de experţi în editare video pe planeta noastră, care nu au altceva mai bun de făcut decât să-şi piardă timpul pentru a falsifica imaginile respective, în condiţiile în care ei ştiu că oamenii le consideră deja a fi falsuri.

Inflaţia acestor postări video dă de gândit oricărei fiinţe care este înzestrată cu o anumită sensibilitate şi intuiţie spirituală, crispându-i în acelaşi timp pe cei cuprinşi de frică, care sunt nepregătiţi şi inerţi în faţa transformărilor inerente ce vor cuprinde întreaga planetă. În multe cazuri, mass-media locală ţine pasul cu aceste evenimente, însă posturile naţionale de radio şi televiziune, precum şi cotidianele principale continuă să fie aliniate la gigantica minciună, dezinformare şi înşelătorie pe care le promovează agenda cabalei satanice, care este francmasoneria mondială. Aceasta este însă o situaţie care nu va mai continua mult timp, deoarece legea ciclurilor cosmice, la unison cu modificările de stare interioară ale fiinţelor umane va duce în scurt timp la triumful adevărului şi al spiritualităţii pe întreaga planetă.

Pentru a face faţă aşa cum trebuie transformărilor iminente care vor avea loc, este însă necesar să fim pregătiţi atât din punct de vedere fizic, cât şi emoţional şi mental. Pregătirea doar pe una dintre aceste direcţii ne va face să sucombăm în celelalte două, căci „cel care umblă cu capul în nori, va sfârşi prin a cădea într-un şanţ”, după cum spune un vechi proverb chinezesc. Este important să înţelegem că noi, ca fiinţe umane, împreună cu planeta Pământ şi chiar cu întregul sistem solar din care facem parte, suntem implicaţi într-un ciclu cosmic major; într-un fel, putem chiar spune că planeta se purifică, se scutură, se primeneşte pentru saltul de natură energetică ce urmează să se petreacă. Dacă luăm în considerare poluarea masivă a apei, a aerului, a pământului şi a pădurilor, ne apare cu atât mai evident faptul că aceasta purificare la nivel global este imperios necesară pentru ca Pământul să continue să fie suportul vieţii pentru existenţa noastră, astfel încât noi înşine să putem să ne purificăm şi să evoluăm.

Ritmul transformărilor şi al pregătirilor interioare şi exterioare se va accelera din ce în ce mai mult în următoarele luni, pe măsură ce ne apropiem de noiembrie 2012. Există deja multe semne care ne arată că vechile structuri ale sistemelor economic şi financiar colapsează şi îşi trăiesc ultimele zile. Totuşi, este mai întâi necesar să se dovedească dincolo de orice îndoială că ele sunt greşite şi nepotrivite pentru traiul nostru cotidian, înainte de a fi complet eliminate.

Ţările din întreaga lume au intrat, într-o măsură mai mare sau mai mică, în spirala schimbărilor ireversibile, care va atrage marele salt de conştiinţă şi înţelegere la nivelul maselor de oameni. Aşa după cum putem observa, este imposibil să se mai impună acum de către o altă ţară reguli autoritariste, colonialiste sau imperialiste, după modelul Marii Britanii, Franţei sau SUA din secolele XIX şi XX. Oamenii par să fi simţit „gustul libertăţii”, ei par să fi înţeles importanţa lui şi acum îl doresc cu intensitate. În acest efort comun suntem sprijiniţi şi ajutaţi de către unele civilizaţii ET benefice (cum ar fi cele reunite în aşa-numita Federaţie Galactică a Luminii sau cele care fac parte din aşa-numitul Consiliu Andromeda), care au început chiar să se expună din ce în ce mai mult cu navele în văzul oamenilor, atât în timpul zilei cât şi al nopţii, pentru a ajuta astfel şi mai mult operaţiunea mondială de deconspirare a adevărului ocultat de foarte mult timp de către cabala criminală a „Iluminaţilor”. Cel puţin în unele cazuri, navele extraterestre apar şi se lasă văzute, fotografiate şi filmate atât de aproape, de bine şi de clar, încât circumstanţele respective nu mai pot fi ignorate în niciun fel şi nu mai pot fi explicate decât prin ceea ce ele sunt cu adevărat.

Unele dintre grupurile de extratereştri benefici sunt active de mulţi ani pe planeta noastră şi ele chiar au stabilit anumite contacte cu mulţi dintre liderii politici importanţi ai lumii sau au creat punţi de legătură şi de sprijin cu diferite fiinţe umane care s-au arătat dispuse să ajute la acest proces foarte complex de transformare, pe care îl traversează în prezent planeta noastră. Toate aceste aspecte sunt bine cunoscute de majoritatea celor cu mare putere de decizie politică, însă tăcerea sau chiar negarea lor face parte din operaţiunea de ocultare a adevărului, care a fost impusă de elita francmasonică mondială. Mulţi dintre aceşti sărmani politicieni sunt supuşi unor teribile presiuni şi nu pot deocamdată să reveleze adevărata faţă a lucrurilor, chiar dacă unii dintre ei ar dori cu sinceritate să facă aceasta. Aici ajungem la ceea ce pare să fi rămas (dar numai pentru un timp foarte scurt) problema principală a omenirii. Aşa-zişii „Iluminaţi” şi-au extins într-o aşa mare măsură controlul şi dominarea prin ameninţare şi teroare, încât influenţa lor otrăvitoare a ajuns până la cele mai înalte nivele de decizie în guvernele statelor lumii. Totuşi, având în vedere conjuncturile cosmice actuale, precum şi cele mondiale, unii dintre liderii politici probabil vor face în curând declaraţii şocante pentru întreaga omenire, fiind în mare măsură sprijiniţi şi ajutaţi în demersul lor de către extratereştrii benefici.

Nu se poate forţa momentul dezvăluirii adevărului, dar cei care sunt implicaţi în această operaţiune de amploare dau asigurări că nu mai este decât foarte puţin timp până atunci. Ideal ar fi ca această trecere să fie realizată paşnic, în sensul ca schimbările să se petreacă mai întâi la nivel guvernamental, pentru a da mai apoi legitimitate deciziilor ulterioare şi pentru ca toată lumea să fie receptivă faţă de anunţurile care vor fi făcute, contribuind cu entuziasm şi încredere la realizarea lor. Mulţi dintre cei care ironizează aceste informaţii şi acţiuni, ori care au devenit nerăbdători întreabă cu vădită iritare: unde sunt faimoasele arestări despre care vorbeaţi cu atâta siguranţă şi de ce nu se realizează această schimbare mult dorită? Este relativ dificil să explici că, în realitate, aceste acţiuni au început şi că ele sunt integrate din punct de vedere divin. Această integrare nu este însă după aprecierea egotică şi ignorantă a celor care vor ca lucrurile să se petreacă după cum gândesc ei că ar fi bine, şi nici la momentul de timp care le convine lor. Complexitatea situaţiei la nivel mondial este atât de mare şi natura influenţelor atât de bogată, încât fiecare detaliu trebuie planificat cu o mare atenţie, pentru că odată ce operaţiunea este demarată în forţă la nivel global, evenimentele şi dezvăluirile nu vor mai putea fi oprite. Ele se vor asemăna atunci cu un bulgăre de zăpadă care, fie face pârtie în calea sa pe măsură ce se rostogoleşte şi creşte în dimensiuni, fie ajunge să distrugă totul atunci când deplasarea lui nu este controlată aşa cum trebuie. Tocmai de aceea, acţiunile trebuie foarte bine planificate în prealabil, pentru a nu oferi nicio posibilitate de scăpare celor care trebuie să răspundă pentru răul imens pe care l-au făcut omenirii.


continuarea aici >>


Citiţi şi:
Un senzaţional mesaj-referendum al unei civilizaţii extraterestre avansate ce se adresează tuturor oamenilor de pe planeta Pământ
[img][/img]
avatar
Zamolxe
Admin

Mesaje : 67
Data de inscriere : 01/07/2012
Varsta : 50

Vezi profilul utilizatorului http://secretelelumilor2012.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (I)

Mesaj Scris de Zamolxe la data de Mier Iul 04, 2012 2:20 pm

n senzational mesaj-referendum al unei civilizatii extraterestre avansate ce se adreseaza tuturor oamenilor de pe planeta Pamant (I)
Ideea de bază a acestei scrisori-mesaj ce este adresată tuturor pământenilor este aceea că la ora actuală civilizaţia umană se află într-un mare impas şi se găseşte într-o evidentă cădere liberă, care nu poate fi oprită în contextul actual, mai ales pentru că această prăbuşire este declanşată de unele aspecte malefice care sunt implementate şi întreţinute în mod intenţionat în cadrul sistemelor sociale planetare actuale. În cazul în care nu va fi urgent stopată, această prăbuşire va genera la un moment dat o ruptură majoră la aproape toate nivelurile civilizaţiei umane...

Această scrisoare-mesaj ne sugerează că dacă vom pune în aplicare recomandările conţinute în ea, AVEM FIECARE DINTRE NOI ŞI TOŢI LA UNISON IMENSA ŞANSĂ DE A TRANSFORMA LUMEA ACTUALĂ PRIN INTERMEDIUL ACESTUI CONTACT CU EXTRATEREŞTRII CE APARŢIN ACESTEI CIVILIZAŢII NET AVANSATE!

Luând în considerare aceste aspecte, ne putem da seama că, acţionând într-un mod înţelept, PUTEM FACE SĂ APARĂ ŞANSA IMENSĂ DE A TRANSFORMA NEÎNTÂRZIAT LUMEA ÎN CARE NE AFLĂM!


(Această lungă scrisoare a apărut la un moment dat pe Internet fără a avea o adresă a expeditorului. Actualmente ea se găseşte postată în multe locuri şi variante pe Internet. Chiar dacă acestui document nu i se poate atesta validitatea, conţinutul său este semnificativ şi i-a impresionat pe mulţi oameni care au inteligenţă şi bun simţ. Tot ceea ce se poate spune la prima vedere despre acest mesaj este că el se bazează pe idei foarte bune, unele dintre ele chiar geniale, are coerenţă, prezintă un conţinut deosebit, este scris într-o manieră ce trădează un nivel neobişnuit de inteligenţă şi maturitate. Vezi în această direcţie şi Comentariile profesorului yoga Gregorian Bivolaru din finalul părţii a 4-a a acestui articol »)YANTRA specială de comuniune telepatică prin rezonanţă cu fiinţele extraterestre binefăcătoare ce fac parte din civilizaţia avansată care a trimis mesajul-referendum

(explicaţii privitoare la modul de operare cu yantra în finalul părţii a 4-a a acestui articol privitoare la EFECTUL COLOSAL ŞI NEBĂNUIT DE PÂRGHIE AL CREDINŢEI COLECTIVE CE ACŢIONEAZĂ LA UNISON ŞI POATE SĂ TRANSFORME TOTUL PE ACEASTĂ PLANETĂ »)

Mesajul-referendum pe care il publicam aici in mai multe parti a fost de asemeni tiparit sub forma unei brosuri, care poate fi descarcata in format pdf de aici.

Pentru cei grăbiţi:
- aici partea a 2-a a acestui articol (COMENTARII REFERITOARE LA ACEST MESAJ-REFERENDUM) »
- aici partea a 3-a a acestui articol (MESAJUL-REFERENDUM PROPRIU-ZIS) »


INTRODUCERE

PE PLANETA PAMANT AU FOST DEJA PRIMITE MAI MULTE MESAJE MISTERIOASE DE LA CIVILIZATIILE EXTRATERESTRE

In anul 1977, un mesaj de origine necunoscuta a fost inregistrat de un radiotelescop american. Un alt fapt senzational, care a ramas pana in ziua de azi inexplicabil, este acela ca dupa aceea, cateva luni mai tarziu, o emisiune a unui post englez de televiziune a fost intrerupta complet timp de 4 minute, de un anume Vrillon care s-a recomandat ca apartinand de Comandamentul Galactic Ashtar.

Pe data de 15 august 1977, astronomul voluntar Jerry R. Ehman a participat la proiectul SETI demarat de Universitatea Statului Ohio, care a folosit radiotelescopul sau, supranumit „Marea ureche“. Cu aceasta ocazie, el a fost martorul receptiei prin radiotelescop a unui semnal extrem de puternic. El a tiparit la imprimanta intreaga inregistrare a semnalului, incercuind sirul remarcabil de cifre care reprezenta codifcarea misteriosului semnal si nu s-a putut abtine sa isi exprime uimirea, notand cu un creion pe marginea documentului „Wow!“. De atunci si pana in prezent, aceasta exclamatie de uimire („Wow!“) a devenit numele cu care sunt desemnate astfel de semnale misterioase, precum cel in cauza.

Era oare aceasta o interferenta radio de origine umana sau era vorba de o radio-transmisie inteligenta ce apartinea fratilor nostri (extraterestrilor) care provin din alte stele? Inca nu se stie cu exactitate nimic in aceasta directie. Cercetarile perseverente ale astronomilor nu au clarifcat nici pana in ziua de azi care era sursa semnalului „Wow!“, care nu a mai fost detectat in niciuna dintre multiplele cercetari de acest gen care au avut loc de atunci.

La ora actuala, Institutul de Cercetare SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence – Detectarea Inteligentelor Extraterestre) din California (SUA) se pregateste sa reia cercetarile, dezvoltand in acest scop o retea speciala de radiotelescoape, numita Allen Telescope Array (ATA) – Reteaua de Telescoape Allen. Acest nou model de retea este alcatuit din zeci de antene parabolice avand, fecare dintre ele, un diametru de 6 metri si care sunt interconectate pentru a forma un ansamblu mult superior, prin sensibilitatea receptiei, in raport cu cea mai performanta antena parabolica ce exista in prezent, apartinand observatorului din Arecibo. ATA a devenit deja operationala in anul 2007 cu 45 de telescoape, dar va fi fnalizat abia peste 3 ani, cand vor fi in functiune 350 de telescoape ce vor fi interconectate pentru a forma un ansamblu de o mare sensibilitate. Dincolo de banalitatea acestei stiri, putem sa ne dam seama ca o investitie gigantica de acest gen arata ca aceia care au conceput acest proiect stiu foarte multe si chiar sunt siguri ca exista alte civilizatii extraterestre, din moment ce au fost dispusi sa investeasca sume uriase pentru a construi un astfel de instrument gigantic. „In curand va fi demarat un proiect pentru a orienta ATA in directia de unde a venit mai demult semnalul «Wow!» si a-l calibra cat mai precis pe aceeasi frecventa de vibratie“, a declarat Seth Shostak, astronom-sef al Institutului de Cercetare SETI. Cu toate ca respectiva zona a cerului a fost deja investigata de nenumarate ori, ATA ar putea descoperi ceva nou datorita sensibilitatii sale extraordinare si a ariei sale specifce de acoperire spectrala, care sunt mult mai mari. De la evenimentele care s-au petrecut in anul 1977, astronomii s-au straduit sa argumenteze ca semnalul care a fost captat atunci provenea de pe Pamant. Cu toate verifcarile, ei nu au descoperit nicio eroare in sistemul de operare al telescopului si nici nu au putut indica o sursa de energie terestra care sa poata explica puterea si frecventa acelui semnal, care a durat 72 de secunde, perioada care corespundea exact intervalului de observare specifc telescopului! Dincolo de aparente, semnalul „Wow!“ este una dintre cele mai mari enigme pentru „vanatorii“ de extraterestri si ea a inspirat chiar o scena din celebrul serial „Dosarele X“. Ehman insusi a declarat ca atunci cand a vazut pentru prima oara datele ce au fost inregistrate de telescopul „Marea ureche“, nu s-a gandit la inceput ca acestea au o origine extraterestra. „Reactia mea spontana a fost sa scriu «Wow!». Nu ma asteptam sa se petreaca asa ceva. Am realizat ca sunt martorul unui eveniment extrem de interesant si ca merita sa studiem in profunzime ce reprezinta el de fapt.“ In anul 2007, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la acest eveniment, Ehman si-a actualizat raportul cu privire la semnalul „Wow!“, dar concluziile sale au ramas aceleasi: „Problema sursei misterioase a acestui semnal ramane deschisa. Trebuie sa recunoastem ca nu avem inca destule informatii. Nu putem trage alta concluzie decat ca ar putea f un semnal ce provine de la o civilizatie extraterestra.“

SENZATIONAL

Mai tarziu, la cateva luni dupa captarea acelui semnal („Wow!“), o emisiune a Televiziunii engleze a fost brusc intrerupta de un mesaj transmis de o finta care s-a prezentat ca find de origine extraterestra.

In seara zilei de 26 noiembrie 1977, in sudul Angliei s-a petrecut ceva uluitor. Utilizand o tehnologie care nici astazi nu este accesibila pe planeta Pamant (decat eventual unor cercuri foarte restranse), o voce neidentifcata a intrerupt emisiunea postului Independent Televison News si a adresat pentru prima data in direct telespectatorilor, in limba engleza, un mesaj alcatuit din circa 600 de cuvinte. Inregistrarea audio completa a acestui mesaj misterios este disponibila pe YouTube. Frecventa sonora respectiva a inceput fx la ora 17:10 si a durat aproximativ 6 minute. O agentie guvernamentala din Marea Britanie a incercat fara succes sa blocheze semnalul respectiv. La scurt timp dupa aceea, atat postul de televiziune respectiv, cat si Politia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autoritatile si-au cerut de 3 ori scuze pentru aceasta intrerupere, califcand mesajul drept o banala transmisiune pirat sau chiar o farsa, dar cu toate acestea, pana in prezent sursa enigmatica a acelei „farse“ nu a putut f niciodata identifcata. Pentru aceia care sunt capabili sa vada dincolo de aparente, acest aspect este cat se poate de semnifcativ. Chiar daca pentru cei sceptici, aceasta nu inseamna, ca de obicei, nimic, pentru cei care sunt inzestrati cu inteligenta si intuitie este aproape evident ca aceasta intrerupere a unei emisiuni de televiziune nu putea f realizata de oricine pe vremea aceea. Acest aspect indica o enigma tulburatoare care, corelata cu faptul ca mesajul respectiv a fost defnit inca de la bun inceput ca avand o provenienta extraterestra, ne face imediat sa gandim ca acela a fost si ramane chiar un mesaj ce provine de la o civilizatie extraterestra. Va oferim in cele ce urmeaza textul integral al mesajului ce a fost transmis in 26 noiembrie 1977:

„Acum va vorbeste Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai multi ani, unii dintre voi ne-ati vazut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresam voua cu iubire, in pace si intelepciune, asa cum am facut aceasta cu fratii si surorile voastre de pe intreaga voastra planeta Pamant. Vrem sa va avertizam despre destinul rasei si al lumii voastre si intentionam sa va sfatuim cu intelepciune pentru a putea sa comunicati semenilor vostri care este calea cea mai buna pe care trebuie sa o adoptati pentru a evita in felul acesta toate dezastrele care ameninta atat lumea voastra, cat si fintele din lumile noastre care se afa in preajma voastra. Va f bine sa invatati sa actionati cu iubire si intelepciune pentru a putea sa participati la marea trezire spirituala ce va avea loc atunci cand planeta voastra va trece intr-o noua era a Varsatorului. Aceasta noua era de profunde transformari ar putea sa fe pentru rasa voastra o perioada de iubire, bunavointa, mare pace si evolutie, cu conditia ca aceia care va conduc sa devina constienti de fortele malefce care le pot intuneca in intregime judecata. Ascultati acum in liniste si cu atentie ce am sa va spun, caci aceasta sansa s-ar putea sa nu se mai repete. De multi ani de zile, savantii vostri, guvernele si comandantii militari nu au tinut seama de atentionarile noastre. Ei au continuat sa realizeze experimente cu forta malefca a ceea ce voi numiti energie nucleara. Bombele atomice pot distruge Pamantul si chiar fintele din lumile voastre surori intr-o singura clipa. Reziduurile sistemelor energetice atomice vor otravi planeta voastra pentru mii de ani de acum inainte. Noi, care am urmat calea evolutiei de o perioada mult mai lunga de timp decat voi, am realizat demult ca aceasta, energia atomica, este intotdeauna directionata impotriva vietii. Nu are aplicatii pasnice. Cercetarea si folosirea ei trebuie sa inceteze neintarziat, altfel riscati sa va autodistrugeti. Toate armele voastre nimicitoare si nefaste trebuie sa fe de indata eliminate. Vremea confictelor si a razboaielor trebuie sa devina pentru voi ceva de domeniul trecutului. Luati aminte, caci rasa din care faceti parte ar putea sa progreseze cu usurinta spre cele mai inalte niveluri ale evolutiei, daca va veti arata demni de aceasta in fata lui DUMNEZEU. Nu va mai ramane decat putin timp pentru a invata sa traiti cu totii impreuna in iubire, pace si bunavointa.

Peste tot pe aceasta planeta mici grupuri sunt inspirate de noi si va invata deja aceasta, ei se afa aici pentru a va transmite lumina plina de intelepciune a noii ere care se naste. Sunteti liberi sa acceptati sau sa respingeti invataturile lor autentice, dar luati aminte caci numai aceia care vor invata sa traiasca in pace si iubire vor avea cu siguranta acces la sferele superioare ale evolutiei spirituale.

Va vorbeste acum Vrillon, un reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Trebuie sa mai stiti ca exista numerosi profeti si ghizi spirituali falsi ce actioneaza in lumea voastra. Ei va iau si apoi va consuma energia – pe care voi o numiti bani – si apoi o utilizeaza in scopuri malefce, oferindu-va in schimb doar mizerii fara valoare. Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simt si intuitia, Sinele vostru divin, profund va va apara cu usurinta de toate acestea. Invatati neintarziat sa fti atenti la vocea voastra interioara, care va ajuta sa discerneti adevarul de eroare, permitandu-va astfel sa evitati starea de confuzie, haosul launtric si minciuna. Invatati sa ascultati aceasta voce divina, care se afa in fecare dintre voi si indreptati-va pe calea evolutiei spirituale find totodata perseverenti. Sa stiti ca de mai multi ani, noi am urmarit toate progresele pe care le-ati facut, asa cum si voi ati urmarit luminile (vehiculelor) noastre ce apareau pe cerul vostru. Acum ati afat ca noi suntem aici si sa stiti ca exista, pe Pamant si in jurul lui, mai multe finte decat savantii vostri vor sa admita.

Suntem profund ingrijorati pentru voi si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va ajuta pe drumul vostru catre lumina. Nu va temeti si dati-va seama ca tot ceea ce aveti de facut implica doar sa cautati sa va cunoasteti si sa va intelegeti cu adevarat pe voi insiva, pentru a trai in armonie si iubire cu legile Pamantului. Noi cei din Comandamentul Galactic Ashtar va multumim pentru atentia acordata. Vom parasi acum planul existentei voastre pamantesti. Fiti binecuvantati in numele iubirii supreme si al adevarului cosmic.“

Redam acum transcrierea celor trei mesaje prin care televiziunea si-a cerut scuze pentru aceasta stranie intrerupere inopinata a programului. Primele doua mesaje au fost incluse in principalul buletin de stiri al postului respectiv de televiziune, ce a fost difuzat in aceeasi seara, iar cel de-al treilea a fost difuzat noaptea pe postul de radio Independent.

Primul mesaj

„Suntem deja constienti ca telespectatorii nostri din unele zone ale tarii s-au confruntat cu anumite intreruperi ale semnalului sonor. Ne exprimam regretele si vom face tot posibilul sa remediem aceasta problema.“

Al doilea mesaj

„In regie, inginerii nostri fac deja eforturi pentru a descoperi sursa a ceea ce ei numesc o «transmisiune pirat», care a durat aproximativ sase minute, in timpul buletinului de stiri al I. T. N. din aceasta seara. Telespectatorii din regiunile Berkshire si Hampshire, ce sunt deserviti de statia de emisie din Hannington, s-au confruntat deja cu aceasta problema. Ei au auzit o voce, care a inlocuit-o pe aceea a crainicului si care spunea ceva de genul: «Locuitori ai Terrei, depuneti armele, acesta este un mesaj din spatiu.» Mii de telespectatori au telefonat dupa aceea la Southern Television, la Politie si la noi, la I. T. N. Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Difuziune a declarat: «Este primul incident de acest gen din Marea Britanie.» Politia din Winchester a declarat ca unele persoane au fost chiar speriate de acest mesaj si ca un ofter de politie a trebuit sa se deplaseze la domiciliul unei doamne pentru a o linisti. Speram ca acest buletin de stiri sa nu f fost si el intrerupt si va uram tuturor o seara frumoasa.“

Al treilea mesaj

„Regia autonoma de televiziune nu poate explica mesajul misterios care a intrerupt emisia postului Southern Television. Vocea lenta si profunda a declarat printre altele ca «toate armele voastre nefaste trebuie sa fe suprimate. Nu va mai ramane decat putin timp pentru a invata sa traiti in pace.» Postul TV a fost asaltat de apeluri telefonice din partea unor persoane panicate, care cereau explicatii. Asa cum sustine directorul de emisie, John Ginnery, incidentul care a aparut ar putea avea mai multe cauze: «Nu suntem siguri ca a fost vorba de o transmisiune pirat. Stim doar ca s-a produs o suprapunere de voci care spuneau lucruri a caror inregistrare exacta nu o detinem. Am primit numeroase marturii si multe telefoane. Nu stim ce a fost. Emisiunile noastre sunt in mod evident supravegheate de catre centrul operational, dar in acest caz noi nu am detectat decat un fasait si distorsiuni ale imaginii. Am primit numeroase marturii de la oameni, dar repet, nu stim ce anume a fost. Independent Radio News. Este ora 12 si 6 minute.»“

Urmează aici partea a doua a acestui articol (COMENTARII REFERITOARE LA MESAJUL-REFERENDUM EXTRATERESTRU) »
avatar
Zamolxe
Admin

Mesaje : 67
Data de inscriere : 01/07/2012
Varsta : 50

Vezi profilul utilizatorului http://secretelelumilor2012.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (I)

Mesaj Scris de Zamolxe la data de Mier Iul 04, 2012 2:22 pm

Mesaj-referendum extraterestru (II)
Aceasta scrisoare-mesaj ne sugereaza ca daca vom pune in aplicare recomandarile continute in ea, AVEM FIECARE DINTRE NOI SI TOTI LA UNISON IMENSA SANSA DE A TRANSFORMA LUMEA ACTUALA PRIN INTERMEDIUL ACESTUI CONTACT CU EXTRATERESTRII CE APARTIN ACESTEI CIVILIZATII NET AVANSATE!

Luand in considerare aceste aspecte, ne putem da seama ca, actionand intr-un mod intelept, PUTEM FACE SA APARA SANSA IMENSA DE A TRANSFORMA NEINTARZIAT LUMEA IN CARE NE AFLAM!

« Citiţi aici partea I a acestui articol - INTRODUCEREA la mesajul-referendum extraterestru.

Mesajul-referendum pe care il publicam aici in mai multe parti a fost de asemeni tiparit sub forma unei brosuri, care poate fi descarcata in format pdf de aici.


CÂTEVA COMENTARII PERTINENTE CARE AU APĂRUT PE INTERNET, REFERITOARE LA ACEST MESAJ AL EXTRATEREŞTRILORM. W. M. : Aceasta lunga scrisoare ce este adresata tuturor pamantenilor a aparut la un moment dat pe Internet fara a avea o adresa a expeditorului. Actualmente ea se gaseste postata in multe locuri si variante pe Internet. Chiar daca acestui document nu i se poate atesta validitatea, continutul sau este semnificativ si i-a impresionat pe multi oameni care au inteligenta si bun simt. Tot ceea ce se poate spune la prima vedere despre acest mesaj este ca el se bazeaza pe idei foarte bune, unele dintre ele chiar geniale, are coerenta, prezinta un continut deosebit, este scris intr-o maniera ce tradeaza un nivel neobisnuit de inteligenta si maturitate. Se poate recunoaste in aceasta expunere fascinanta un discurs foarte serios care totodata este non-tehnic, dar este structurat intr-un mod lucid si obiectiv. Dupa cum va veti putea da seama cu usurinta acest material nu contine idei sau aluzii etnic-rasiste si se poate spune ca autorul sau autorii sai au o foarte buna intelegere asupra limbajului uman si asupra psihologiei umane, chiar daca pe alocuri structura gramaticala a acestui text difera oarecum de aceea cu care suntem obisnuiti. Cu toate acestea, respectivul aspect nu constituie un impediment pentru parcurgerea continutului pe care noi il consideram excelent. Un altaspect important al acestui text este acela ca nu se folosesc constructii lingvistice alambicate, termeni pretentiosi si nici nu sunt utilizate cuvinte ce tin de jargonul religios sau de acela care este specifc curentului „New Age“. Dupa cum va veti putea da seama, daca il veti studia cu atentia necesara, acest mesaj este totodata o scrisoare simpla consistenta, inteligent structurata si la obiect. Date find aceste aspecte, o trimit si eu mai departe catre voi spre a o „consulta“, cu multa atentie si spre a va forma in felul acesta fecare dintre voi o parere cat mai justa. O trimit acum tuturor si pentru ca eu personal am intuit ca aceasta scrisoare ar putea sa fe adevarata.

Ideea de baza a acestei scrisori-mesaj este aceea ca la ora actuala civilizatia umana se afla intr-un mare impas si se gaseste intr-o evidenta cadere libera, care nu poate fi oprita in contextul actual, mai ales pentru ca aceasta prabusire este declansata de unele aspecte malefice care sunt implementate si intretinute in mod intentionat in cadrul sistemelor sociale planetare actuale. In cazul in care nu va fi urgent stopata, aceasta prabusire va genera la un moment dat o ruptura majora la aproape toate nivelurile civilizatiei umane. Exista o multime uluitoare de date, care se gasesc la ora actuala mai ales pe Internet, si care dovedesc ca pe aceasta planeta actioneaza, din nefericire, o gigantica conspiratie planetara. Aceasta foloseste de mult timp unele tehnologii foarte avansate care sunt tinute secrete, unele dintre find la ora actuala utilizate (ne referim aici la instalatiile gigantice secrete, radionice si psihotronice de tip HAARP pe care le-au instalat americanii) chiar pentru sugestionarea subconstienta in masa si inrobirea mentala a populatiei umane, care in prezent a ajuns sa traiasca in mare masura intr-un mediu ambiant degradat si nesanatos. Putini sunt aceia care stiu ca actualmente antenele de telefonie mobila si radiatiile emise de ele declanseaza o multime de efecte nocive in trupul acelora care sunt expusi fara incetare la astfel de radiatii daunatoare. Aceste radiatii distructive determina aparitia unei ambiante perturbatoare, nesanatoase, chiar si atunci cand fintele umane nu utilizeaza telefoane mobile proprii. Aceia care ne conduc, cel mai adesea in secret, pe aceasta panta descendenta, actioneaza, cei mai multi dintre ei, intr-un mod malefc care este intentionat. Ceea ce este si mai rau, este faptul ca ei au marele avantaj al controlului tuturor resurselor ce se afa pe aceasta planeta si tocmai de aceea au posibilitatea sa castige in acest razboi secret pe care l-au declansat impotriva celor multi si ignoranti in urma accentuarii intr-un ritm galopant a dezechilibrelor de tot felul si a altor manifestari nesanatoase ce ameninta la ora actuala umanitatea. Numai cei ignoranti ar putea sa afrme ca lipsesc dovezile referitoare la aceasta situatie de fapt. Dincolo de aparente, mijloacele mass-media se afa la ora actuala in mainile acestui grup ascuns ce actioneaza din umbra si tocmai de aceea, in imensa majoritate a cazurilor, unele stiri deranjante pentru ei fe sunt cenzurate cu strasnicie, fe sunt distorsionate astfel incat sa le serveasca scopurilor lor diabolice. La ora actuala, cea mai mare parte din aceste adevaruri deranjante sau care sunt cenzurate in permanenta de mass-media sunt accesibile mai mult pe Internet. Pentru noi este evident ca cea mai mare parte a populatiei acestei planete este pacalita, manipulata si inrobita mental si in cea mai mare parte este incapabila sa isi dea seama de realitatea acestor aspecte alarmante. Aceia care vor ajunge totusi sa se trezeasca ar f bine sa ii ajute si pe ceilalti care inca dorm, sa iasa din aceasta stare de letargie si in felul acesta speram ca numarul lor va ajunge sa predomine DACA VOR AJUNGE SA INTELEAGA UTILITATEA SI URGENTA ALEGERILOR BUNE. Pentru a reusi sa faca ceea ce este necesar spre a stavili raul, care creste pe zi ce trece, ei ar trebui sa se uneasca si sa-si abandoneze frica, sentimentul paralizant de izolare si ignoranta crasa referitoare la adevarata fata a lucrurilor ce exista la ora actuala – din nefericire – pe aceasta planeta. Propunerea inteleapta din aceasta scrisoare-mesaj este ca fecare dintre noi sa hotaram cat mai repede cu putinta ca a venit momentul unei aparitii covarsitoare a extraterestrilor ce apartin unei civilizatii foarte avansate, aparitie ce se va produce in simultaneitate, in mai multe locuri, pe cerul planetei noastre la un moment dat. Mai ales acum, in aceste momente de cumpana de care multi dintre noi ne dam seama, aparitia in numar foarte mare a vehiculelor extraterestrilor ar putea sa ajute extraordinar de mult umanitatea sa dea neintarziat si pentru totdeauna la o parte valurile groase ale iluziilor si ale minciunilor. Totodata, aceasta aparitie in numar mare a vehiculelor extraterestre ar putea sa clarifce multe dileme existentiale si in acelasi timp ar putea sa fe catalizatorul miraculos ce va face sa se nasca o alta mentalitate, mult mai buna, in cadrul acestui vortex social maladiv in care, din nefericire, ne afam si cei mai multi dintre noi chiar ne complacem. O astfel de aparitie in masa a extraterestrilor ce apartin unei civilizatii foarte avansate ar putea conduce neintarziat umanitatea spre o faza urmatoare, net superioara, de evolutie. Principala intrebare, care este formulata in mod repetat de-a lungul acestei scrisori-mesaj, este daca fecare dintre noi (cei la care ajunge aceasta scrisoare-mesaj si care o studiem cu atentie) alegem sau nu intr-un mod ferm ca extraterestrii ce apartin acestei civilizatii avansate sa se arate neintarziat pe aceasta planeta. Extraterestrii ce apartin acestei civilizatii avansate si care se pare ca au conceput aceasta scrisoare-mesaj sugereaza ca un astfel de contact direct si anumite schimburi culturale, net avantajoase pentru umanitate, ar oferi, fara indoiala, posibilitatea de a fi depasite cu o mare usurinta blocajele majore cu care umanitatea se confrunta la ora actuala atat in sfera sociala, cat si in aceea a evolutiei culturale. Extraterestrii ce apartin acestei civilizatii avansate argumenteaza intr-un mod inteligent si de bun simt ca baza mental-emotionala trebuie sa fe pregatita in prealabil prin manifestarea de catre un numar sufcient de mare de catre pamanteni a unor intentii ferme si a unei alegeri mature in cazul in care aspiram si vrem cu putere sa se produca neintarziat un asemenea contact benefc si profund creator. Consimtamantul majoritar, ce va f urmat de asteptarea deliberata a unui asemenea contact care nu va intarzia sa apara, trebuie sa se produca la nivelul intregii planete, deoarece altfel exista riscul unei reactii de opozitie in masa, dictate de o nejustifcata stare de frica. O astfel de stare face posibila manipularea maselor de catre cercurile elitei malefce ce actioneaza din umbra, si in mainile careia se afa din nefericire la ora actuala puterea. Extraterestrii acestei civilizatii net avansate sugereaza ca o intentie mentala puternica si clar exprimata intr-un mod telepatic, ce este necesar sa apara in fecare finta umana in urma studiului atent al acestei scrisori-mesaj, va f sufcienta pentru a le oferi apoi extraterestrilor ce apartin acestei civilizatii avansate directia pe care o vor da la scurt timp dupa aceea anumitor actiuni pe care ei se vor simti indreptatiti sa le realizeze. Intelegand acest aspect, va puteti da seama fecare dintre voi de importanta deosebita a consimtamantului pe care il puteti oferi intr-un mod ferm, telepatic. Cu toate ca in ultimul timp Internetul a luat amploare la nivel planetar, extraterestrii ce apartin acestei civilizatii avansate ne cer ca aceasta scrisoare-mesaj sa fe transmisa neintarziat maselor mari de oameni si sa fe urgent tradusa in toate limbile globului si transmisa pretutindeni de fecare dintre noi in intreaga lume. Extraterestrii ce apartin acestei civilizatii avansate sugereaza ca aceasta difuzare a acestei scrisori-mesaj sa se realizeze chiar de la om la om, ignorand, nu se stie din ce cauza, o posibila utilizare a mijloacelor mass-media. Va oferim in cele ce urmeaza scrisoarea-mesaj respectiva, care noi speram ca va va putea f de un real folos, pentru a face ca extraterestrii ce apartin acestei civilizatii avansate sa apara cat mai repede pentru toti pamantenii, impulsionand in simultaneitate spre mai bine evolutia umanitatii.

Aceasta scrisoare-mesaj ne sugereaza ca daca vom pune in aplicare recomandarile continute in ea, AVEM FIECARE DINTRE NOI SI TOTI LA UNISON IMENSA SANSA DE A TRANSFORMA LUMEA ACTUALA PRIN INTERMEDIUL ACESTUI CONTACT CU EXTRATERESTRII CE APARTIN ACESTEI CIVILIZATII NET AVANSATE!

Luand in considerare aceste aspecte, ne putem da seama ca, actionand intr-un mod intelept, PUTEM FACE SA APARA SANSA IMENSA DE A TRANSFORMA NEINTARZIAT LUMEA IN CARE NE AFLAM!


- Urmează partea a treia a acestui articol (MESAJUL-REFERENDUM PROPRIU-ZIS) »

(« aici partea I - INTRODUCEREA)[b][flash][/flash]
avatar
Zamolxe
Admin

Mesaje : 67
Data de inscriere : 01/07/2012
Varsta : 50

Vezi profilul utilizatorului http://secretelelumilor2012.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (I)

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum